dijous, 26 de gener del 2012

I per fi el gran dia!

Bona tarda!

Aquests han estat uns dies molt atrafegats pel fet d'haver de preparar la nostra exposció i donar els últims retocs al treball. Ens hem hagut de reunir unes quantes vegades per quadrar tot el que havíem de dir i seleccionar allò més important per ajustar-nos al temps (una tasca complicada quan es tracta de defensar un treball davant tota la classe). Vam pensar que no només volíem parlar del recurs escollit, Tanaka teatre, sinó que també resultava interessant parlar de Camí Escolar, donat que és una proposta molt integrada tant a l'escola com a l'entorn i necessita de la participació d'alumnes i la resta de la comunitat. Així, també els nostres companys i companyes podrien veure que el nostre entorn està ple de recursos educatius molt adaptables a l'escola.

Un cop feta l'exposició podem dir que ha estat una experiència molt gratificant per a totes nosaltres. El fet de mostrar als altres el nostre producte final ha resultat ser una feina molt enriquidora perquè ens ha ajudat a veure què és el més important, què és el que s'ha de destacar, si pensem que el que hem fet pot interessar als nostres companys i companyes... Fer una exposició no és solament explicar el que un grup ha fet, sinó despertar la curiositat en els altres i fer-los veure que darrere d'aquest treball i han hagut moltes hores de dedicació i molts recursos descartats, ja que volíem escollir els més idonis i els que resultessin més interessants.
Per tot això, pensem que el procés que hem portat a terme ha estat llarg i intens, però ha valgut la pena tot el treball realitzat gairebé es de principi de curs. Al final creiem que ha agradat i que hem fet una proposta molt adient per treballar amb els infants totes les àrees i els àmbits transversalment.

Per últim, creiem que amb les exposicions que hem vist i que veurem hem conegut i podem seguir coneixent més recursos que ens ofereix el nostre barri i la nostra ciutat, i que no tan sols estan relacionats amb les ciències socials. Aquestes exposicions són una petita mostra de tot el que podem trobar al nostre abast i que moltes vegades no aprofiten les escoles. Però com a futures mestres podem fer-ne ús per tractar diversos temes d'interès educatiu.

Fins ben aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada